Tuesday, August 26, 2014

Geng SK Pulo Raya Lagik

Assalamualaikum .. 

Cerita Geng SK Pulo sikit ... bukan Geng Kampung Pisang ok ! 

Alhamdulillah .. raya 2014 berkesempatan berkumpul bersama ... so aku abadikan kenangan aku di sitok bersama-sama dengan mereka yang tersayang dalam diari purple unik abad tok.


Kembar di belakang dari kiri : Roas & Diana 
Duduk di hadapan dari kiri : Azian, Izzie, Azura, Nazrain, Rafezza & Maszuriana 
Kacak aksesori pakey oleh cdak dalam gambar tok. 

Well, gambar lepas touch up sikit .. heee .. aren't we cute ? 
7 Puteri Kayangan 
Diana sik da dalam gambar tok .. abaikan .. owh la tedah nya lok .. haha .. 
sapa suruh ko ngegeh mok jadi jurugambar tek diana .. 
Mun ada aksesori sik dapat jadi puteri kayangan .. so terpaksa buang dlok aksesori ya. 

Berjarah lok bah .. eksyen da jak .. 

@t Salehah's house with our cute permata hati bersepec kat tengah2 ya.. tkod cnoe ney ow ?
Baruk ku perasan Tkod Cnoe tek sikda kat sitok pas ku post gambar tok ...
apa boleh wat tkod.. ko ampun jak dosa ak .. tangan aku malas nak delete gambar yang sikda gambar ko.

Baruk ada gmbr tkod cnoe ctok .. tapi kenak lah ada kelebar rah baju ko ya tkod ??? wana uren gik ya.

Peace ....
yeah .. spec tkod cnoe juak mengancam dalam gambar tok .. haha .. cute jak orang bujang sorang dalam gambar tok .. peace ..peace ..peace ..


Again  .. and again .. Smile (^_^)


Kisah Pak Somet di hari raya ..
Konon lah mok makan western ari raya tek, last alu menyomet juak lah kmk org ...
apapun Alhamdulillah .. هذا من فضل ربي

Raya @t rumah mem Tkod Cnoe .. aku pun sik tauk pa ndak di keceng tkod rah tengah ya .. 
ada aimy dgn ratna sekali time tok. 


Gambar raya tahun lepas 2013
Gambar lamak tertemu tek .. @t Cikgu Dollah's house time tok .. =) 
Ampey cepat owh dah besar kita .. cikgu dah beruban dah .. 
Rasa gik sekolah rendah marek jak kenak cubit telinga oleh cikgu Dollah tok sbb aku salah jawapan m3. 

Cuba tekak rah cney tok ? Jawab dalam hati drik pun jak k. 

Gambar penutup .. Yg lain boh jeles k sebab gambar biak 3 orang tok tercute abad tok dalam blog aku. 

Kepada yang sik da dalam gambar harap maaf. Icah, lom madak gik bergambar dengan kau koh. 
Hadeh... Tang ada kua sungkey jak posa tek tapi x ingat juak bergambar. 
Mun sik ko merik gambar pasport jak dengan aku cah. Haha.. guro jak bah. 
Rami gik geng Sk Pulo, tp x dapat suma ada dalam gambar tok. 
Ne tauk raya2 akan datang, panjang umur bertemu Ramadhan & Syawal kita bergambar lagik keyh. 
Mun sik pun time kua makan kah kita bergambar lagik k. 
Aku dah sik larat nak ingkah gambar dah tok.  
At least mun gambar dalam simpanan hilang, ada juak k diat dalam diari pupel unik ku yang burok tok. 
Doa aku, mudah2n kasih sayang kita berpanjangan sampey ke akhir hayat kita. 
Selamat malam .. kawan2. Genap hari tok 26 Ogos 2014 bersamaan 30 Syawal 1435 H. 
Post penutup raya. 
Terimalah pantun akhir untuk kitak horang. Yan, mun salah grammar aku ampun k. Haha. 

You .. All of you are the most beautiful flowers in my garden of friendship, 
remain the same forever. 
FRIENDS
We shared smiles
We wiped the tears and through the years
Our friendship has grown along with us
You .. all of you are truly a wonderful part of my life
Thank you for being such a wonderful friend. 
                                                                                                  
                                                                                           Lots of love, 

Thank You For Reading My Entry.♥ it, Please Like.

0 orang sayang saya:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...