Monday, December 20, 2010

Tahniah Buat Sahabat

Tahniah,
Pertama sekali aku ucapkan kepada sahabiey Khairunnisa' Binti Husbi dan Afiqah Binti Mustapa kerana berjaya melanjutkan pelajaran di Universiti Islam Antarabangsa. Alhamdulillah, akhirnya Allah makbulkan doa sahabat-sahabatku ini untuk meneruskan perjuangan di Hadiqah Ilmu. Walaupun impian kita menggunung, untuk bersama-sama menanam dan menuai Ilmu di Hadiqah yang sama tidak kesampaian, sekurang-kurangnya kita tetap sama-sama berada di Thariq Fi Sabilillah. Moga persahabatan dan kasih sayang kita kekal hingga ke akhir hayat kita. Selamat menuntut ilmu di Hadiqah UIA.


Tahniah,
Keduanya kerana sahabatku Sh Wahiddah Wan Abdul Latip telah memasuki usia ke-21 tahun tanggal 16 Disember 2010. Semoga Idah dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki serta berjaya dan bahagia di dunia dan akhirat. Walaupun kita berjauhan, terima kasih kerana sentiasa mengingatiku.

Allah Selamatkan Idah,
Allah Selamatkan Idah,
Allah Selamatkan Idah,
Allah Selamatkan Idah.

Tahniah,
Ketiganya aku ucapkan buat sahabat baik ku Muhammad Asmad Bin Ahmad yang akan melanjutkan pelajaran dalam bidang perubatan di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia. Terima kasih atas segala kebaikan Mad_M dan keluarga. Moga sahabatku sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah Taala. Semoga segala impian yang dibina akan terlaksana dengan jayanya.

Tahniah,
Keempatnya, ku tujukan khas buat Rosidah Binti Nawaham yang akan melangsungkan perkahwinan pada penghujung bulan Disember ini. Semoga hidup bahagia dan berkekalan hingga ke anak cucu. Terlebih dahulu memohon kemaafan sekiranya tidak dapat hadir ke Walimatul Urus.

Thank You For Reading My Entry.♥ it, Please Like.

1 orang sayang saya:

RaFezza said...

Jgn marah r.. thdp apa yg dicoretkn..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...